O nama

Naša Misija

Naša misija jeste da pružimo sveobuhvatna i prilagođena rešenja u oblasti računovodstva, ljudskog kapitala, poreskog konsaltinga i poslovnog savetovanja, osnažujući naše klijente da postignu svoje finansijske i organizacije ciljeve.

Naša Vizija

Naša vizija jeste da budemo pouzdani savetnik i partner preduzeća, poznati po stručnom znanju, inovacijama i posvećenosti u pružanju izuzetnih vrednosti koje pokreću održivi rast i uspeh.

Naši Ciljevi

1. Pružiti izvanrednu uslugu klijentima koristeći multidisciplinarna znanja za rešavanje problema iz više oblasti, a za potrebe svakog klijenta.

2. Unaprediti sopstvenu reputaciju kao lidera u industriji kroz praćenje novih trendova, propisa i najboljih praksi, kao i aktivno deljenje istih kolegama i poslovnim partnerima.

3. Omogućiti klijentima korist naših sveobuhvatnih usluga kroz izgradnju snažnih odnosa.

4. Negovati kulturu saradnje, timskog rada i kontinuiranog učenja, podržavajući profesionalni razvoj i osiguravajući buduće znanje potrebno za pružanje izuzetnih usluga.

5. Prihvatiti rešenja bazirana na tehnologiji i automatizaciji radi optimizacije efikasnosti, tačnosti i sigurnosti podataka.

ISTORIJAT

20.11.2006. godine osnovani smo kao firma Društvo za finansijsko-knjigovodstvene, pravne usluge i promet Đolić Consalting doo Beograd, na adresi Bulevar kralja Aleksandra broj 227, za obavljanje poslova iz delokruga konsalting i menadžment poslova. U skromnim počecima, naša firma je krenula sa samo malim timom posvećenih pojedinaca koji su odlučili da ostave trag. Kroz naporan rad i istrajnost, izgradili smo temelje ni iz čega, prihvatajući svaki izazov sa nepokolebljivom odlučnošću. Duge radne sate i neumornu potragu za izvrsnošću usvojili smo kao normu, dok smo težili pružanju izvanrednih usluga našim klijentima. Upravo su ti skromni i naporni počeci postavili temelje uspeha i rasta.

17.09.2007. godine zbog značajnih zakonskih promena i velikog rasta, doneli smo odluku da se prilagodimo i promenimo naš poslovni model. Svesni važnosti usklađivanja sa propisima, a naročito usklađenosti u dinamičnom okruženju, preoblikovali smo naš pristup kako bismo se prilagodili primenljivim regulatornim zahtevima i iskoristili nove mogućnosti. Proširili smo naše poslovanje, i šifru delatnosti u računovodstvene i knjigovodstvene poslove, poslovne kontrole i savetodavne poslove u vezi sa porezom. Ova strateška promena omogućila nam je proaktivno upravljanje i iskorišćavanje rastućeg potencijala.

Kroz dugi niz godina nastavili smo da obavljamo naš posao i ostvarujemo uticaj. Preživeli smo finansijsku krizu 2008. godine. Naša otpornost, posvećenost i nepokolebljiva fokusiranost na zadovoljstvo klijenata omogućili su nam da se izborimo sa burnim uslovima na tržištu. Naš kontinuirani uspeh dokaz su naše posvećenosti klijentima i sposobnosti da se prilagodimo i napredujemo uprkos izazovima.

05.11.2018. godine menjamo adresu i selimo se iz Bulevara kralja Aleksandra 227, na našu novu adresu, u Hadži-Ruvimovom parku, odnosno ulici Hadži-Ruvimova broj 15, u prizemlju. Nova kancelarija nam je pružila prostrano i moderno okruženje. U sklopu ove tranzicije, uložili smo u unapređenje tehnološke infrastrukture, nabavljajući nove računare, servere i softverske sisteme. Ove nadogradnje omogućile su nam veću efikasnost, pojednostavljenje operacija i pružanje još kvalitetnije usluge.

05.03.2020. godine dobijamo Rešenje Ministarstva rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja da smo ispunili prostorne i druge tehničke uslove za rad Agencije za privremeno zapošljavanje.

13.05.2020. godine zvanično menjamo naziv u Agencija za privremeno zapošljavanje, finansijski i procesni konsalting Đolić consulting d.o.o. Beograd, a svoje usluge proširujemo, i uvodimo uslugu privremenog zapošljavanja.

26.12.2022. godine, Đolić Consulting, osniva novu firmu pod nazivom Đolić Accounting d.o.o. Beograd. Zbog zakonskih promena koje su zahtevale uključivanje profesionalno licenciranih računovođa u privrednim društvima koje se bave pružanjem računovodstvenih usluga, doneli smo stratešku odluku da osnujemo novi entitet radi obavljanja računovodstvenih usluga. Ova podela nam je omogućila da pružimo kvalitetnije i specijalizovane usluge, istovremeno obezbeđujući potpunu usklađenost pravnom okviru.

U nadi pčekujemo budućnost ispunjenu novim mogućnostima, transformacijama i dinamičnim radnim okruženjem. Našim proaktivnih pristupom, aktivno tražimo inovativna rešenja, prilagođavamo se promenljivim trendovima na tržištu i iskorišćavamo nove tehnologije kako bismo ostali ispred konkurencije. Fokus na razvijanje saradnje i agilne radne kulture omogućava našim zaposlenima, i klijentima, da se suoče sa izazovima i iskoriste mogućnost rasta. Sa strašću kontinuiranog unapređenja i posvećenosti izvrsnosti, spremni smo da stvaramo dinamičnu i prosperitetnu budućnost naše firme i naših klijenata.

Ono što vodi i vuče svet, nisu lokomotive, nego ideje – Viktor Igo

FIRME KOJE SU NAM PRUŽILE POVERENJE